top of page
Om Oss / About Us
PALL0170.jpg

OM OSS

Hakkesetstølen Fjellstugu og Hytter er en koselig fjellstugu med alle fasiliteter midt i fjellheimen og rett ved langrennsløypa og turløyper. Det er fem minutter med bil til alpinbakken og ti minutter unna Geilo sentrum. Hakkesetstølen ligger 1050 m.o.h. midt i det flotteste turterrenget på Hardangervidda.
Vi tilby ti hyggelige rom, dormitory, en leilighet med god standard og fire koselige hytter. Inne på fjellstua kan dere velge mellom komfortable dobbelt eller familierom med eget bad, rom med noe enklere standard eller opphold på sovesal. I tillegg har vi fasiliteter somspisesal, peisestue, bibliotek, badstue, biljard, kafeteria og mulighet for selskap, møter, kurs og konferanser. Ønsker du å leie hytte eller rom eller har en gruppeforespørsel, kontakt oss.​
Hytter

HYTTENE VÅRE

Vidda 3 soverom, 3 bad

Skarvet 2 soverom, 2 bad

Dronninghytta 3 soverom, 1 bad

Leilighet 2 soverom, 1 bad

Eldhus 1 soverom, 1 bad

Vidda (left) and Skarvet (right)

 VIDDA OG SKARVET 

VIDDA
Vidda

VIDDA

Nybygd 2016. Har 3 soverom (dobbeltseng på hvert med overkøye over), med plass til max 9 personer. 3 bad med dusj og toalett, stue med TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

SKARVET
Skarvet

SKARVET

Nybygd 2016. Har 2 soverom (dobbeltseng på hvert med overkøye over), med plass til max 6 personer, 2 bad med dusj og toalett, stue med TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

DRONNINGHYTTA
IMG_5041.jpg

DRONNINGHYTTA

Nyoppusset 2014. Ligger nydelig til med praktfull utsikt ca 350 meter fra fjellstua. Hytta har tre soverom med plass for 6-8 personer. En bad med dusj og toalett, stue med peisovn og TV samt fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.