DJI_0510[2]_edited.jpg

Hakkesetstølen

Geilo.png
Fjellstugu og Hytter
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
norways-best-ski-resort-2021-winner-shield-gold-128.png

Velkommen til fjells, frisk luft og vakker natur. Men følg gjeldende regler for smittevern og hold deg hjemme om du ikke er helt frisk.

Husk munnbind og en meter avstand. 

 

Hakkesetstølen ligger 1050 m.o.h. midt i det flotteste turterrenget på Hardangervidda (avkjøring fra Geilo mot Kongsberg på RV 40). Kort avstanden fra skianlegga på Geilo. På sommerstid er det merka DNT-stier fra Geilo til Hakkesetstølen som fortsetter innover Hardangervidda. Vinterstid er det preparerte skiløyper i alle retninger. Altså et glimrende utgangspunkt for dagsturer eller for dem som ønsker å gå fra hytte til hytte på Hardangervidda. Bilvei frem.

Velkommen til Hakkesetstølen.

TorildMask_edited_edited.jpg

Hakkesetstølen er en koselig fjellstugu med alle fasiliteter midt i fjellheimen og rett ved langrennsløypa. Vi er fem minutter med bil til alpinbakken og ti minutter unna Geilo sentrum.

Velkommen til oss.

Gleder oss til å se gamle og nye gjester!

PALL0024[1].jpg
IMG_4505_edited.jpg

Rom og hytter til leie

Vi har fem hytte og ni rom til leie.

 

Ønsker du å leie hytte eller rom eller har en gruppeforespørsel, e-post til post@hakkeset.no eller ring oss på +47 90 60 72 72.​

 DRONNINGHYTTA

 

HYTTENE VÅRE

Vidda 3 soverom, 3 bad

Skarvet 2 soverom, 2 bad

Dronninghytta 3 soverom, 1 bad

Leilighet 2 soverom, 1 bad

Eldhus 1 soverom, 1 bad

Vidda (left) and Skarvet (right)

 VIDDA OG SKARVET 

 VIDDA 

VIDDA

Nybygd 2016. Har 3 soverom (dobbeltseng på hvert med overkøye over), med plass til max 9 personer. 3 bad med dusj og toalett, stue med TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

SKARVET

Nybygd 2016. Har 2 soverom (dobbeltseng på hvert med overkøye over), med plass til max 6 personer, 2 bad med dusj og toalett, stue med TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

 SKARVET 

DRONNINGHYTTA

Nyoppusset 2014. Ligger nydelig til med praktfull utsikt ca 350 meter fra fjellstua. Hytta har tre soverom med plass for 6-9 personer. Bad med dusj og toalett, stue med peisovn og TV samt fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys.

LEILIGHET

Ligger i tilknytning til fjellstua, her er det egen inngang fra utsiden, men og dør direkte inn til fjellstua. Leiligheten inneholder bad med dusj, toalett og vaskemaskin. Fullt utstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, stue (mulig med ekstra sengeplass) med satellitt tv og to soverom (hvorav ett med dobbeltseng og ett med familiekøye).

ELDHUS

Er restaurert. Dette er et litt enklere alternativ. Består av kjøkkenkrok med oppvaskkum (ikke oppvaskmaskin), kaffetrakter, vannkoker, komfyr og kjøleskap m/frys, stue (soverom 2 senger), hems og bad med dusj og toalett. 

PALL0026_edited.jpg

ROM

Overnatting på fjellstugu.

Rom med 2 til 6 senger samt sovesal. Noen av romma har eget bad med dusj og toalett. Peisestue, spisesal med bar, tv-stue samt bibliotek. Kafe og butikk med souvenier og bruksting. Skistall, sauna, biljard, trimrom m.m. Frokost og middagsservering. Servering med alle rettigheter.

 

ROM 1 & 2 - med vask

Rom 2
Rom 2

Describe your image

press to zoom
Rom 2
Rom 2

Describe your image

press to zoom
1/1

ROM 5, 6, 7 & 8 - privat bad

Rom
Rom

Describe your image

press to zoom
Bad
Bad

press to zoom
Rom
Rom

Describe your image

press to zoom
1/2

ROM 3 & 4 - basic

Rom 4
Rom 4

Describe your image

press to zoom
Rom 4
Rom 4

Describe your image

press to zoom
1/1

ROM 9 - stor, med privat bad og kjøleskap

Rom 9 (privat inngang)
Rom 9 (privat inngang)

Describe your image

press to zoom
Rom 9
Rom 9

press to zoom
Rom 9
Rom 9

press to zoom
Rom 9 (privat inngang)
Rom 9 (privat inngang)

Describe your image

press to zoom
1/3
IMG_5901.jpg

Grupper

Vi har plass til private selskaper og små grupper. Kontakt oss for mer informasjon.

 
 
PALL0207.jpg

Skikafé

Skikafén har åpent hver helg i januar fra 11:00 - 16:00. Vi har suppe, vafler m/ tilbehør, kaker, og varm og kald drikke.

IMG_4821.jpg

Tjenester

WI-FI

Vi har Wi-Fi, som du kan bruke under oppholdet. Den er tilgjengelig i hovedhytta, leiligheten og noen rom. Wi-Fi er foreløpig ikke tilgjengelig i våre hytter.

 

MAT

Vi serverer frokost fra kl.08:00 til 10:00 og middag kl.19:00 (reservations may be required depending on season and current Covid restrictions.)

 

  • BIBLIOTEK

  • SAUNA

  • TRIMROM

  • BILJARD

  • FISKEKjøp fiskekort hos oss å gå på fisketur

 
PALL0150.jpg
 
 

"Vi har hatt en fantastisk opphold! Nydelig mat, flott sted og ikke minst meget hyggelig vertsskap. Tusen takk for oss, vi kommer igjen!"

"A wonderful lodge and cozy cabins! Always great to stay at Hakkesetstølen and enjoy the warm atmosphere, delicious food and mountain scenery. Perfect for skiing and hiking!"